Localització

Com arribar en cotxe?
Per Sant Julià de Cerdanyola (s’accedeix des de Guardiola del Berguedà) fins al Santuari de Falgars o bé des de La Pobla de Lillet agafant la carretera a Falgars. El refugi d’Ardericó es troba a 8 Km del Santuari de Falgars (La Pobla de Lillet), on s’acaba l’asfaltat. Recomanem la pista de Falgars ja que sol estar en millor estat. Si vols deixar el cotxe aquí, sabeu que hi ha diferents senders que us porten pel cor del Catllaràs a Ardericó en unes 2/4 hores (cadascú té el seu ritme!).

Per la pista principal, seguiu cap al mirador Roc de la Lluna i el Xalet del Catllaràs. No agafeu el desviament cap a Pla de Catllaràs! Si vens en un turisme, l’accés està condicionat per la climatologia, les habilitats del conductor i l’alçada del xassís, aneu amb compte. Si pateixes, pots deixar el cotxe a l’indicador “Font d’Ardericó”, que has de seguir, just sobre el Xalet del Catllaràs i venir caminant 2km en baixada cap al refugi.

Una altre opció és des de la masia Sant Eugínia a la carretera Sant Jaume de Frontanyà a La Pobla de Lillet, on hi ha algunes fangueres i roderes, jo no hi passo quasi bé mai per si les mosques, ideal 4×4. Altres pistes interiors del Catllaràs presenten dificultats semblants o més.

Estem elaborant documents per accedir per senders a cavall, a peu, btt de moment consulteu les mapes, disculpeu 🙂

(link a mapa esquematitzat)